Контакт

АЛИЈАНСА НА ПАЦИЕНТСКИ ОРГАНИЗАЦИИ
Ул. 11 Октомври бр. 24
(среден влез, 1 спрат, стан 4 – до автобуската станица на Зелено пазарче)

телефон/факс 02 3224 636
contact@apo.org.mk
 

Име

Е-пошта

Тема

Порака